Default welcome msg!

Tallerken & fad

Tallerken & fad

Servicen er enten fremstillet af palmeblade eller sukkerrør. Den overskydende fibermasse fra sukkerrørene, som er tilbage efter udvinding af sukker, anvendes til at støbe fx tallerkener og skåle. Fibermassen fra sukkerrørene er ideel til at fremstille stærke og stabile produkter, som både kan tåle varme og kolde anretninger. Palmebladsartiklerne kan også tåle varme og kolde retter, og de er tilmed også Svanemærket.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-48 of 110

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-48 of 110

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Her på siden finder du høj kvalitet af naturligt fremstillede tallerkener og fade. Servicen er enten fremstillet af palmeblade eller sukkerrør. Den overskydende fibermasse fra sukkerrørene, som er tilbage efter udvinding af sukker, anvendes til at støbe fx tallerkener og skåle. Fibermassen fra sukkerrørene er ideel til at fremstille stærke og stabile produkter, som både kan tåle varme og kolde anretninger. Palmebladsartiklerne kan også tåle varme og kolde retter, og de er tilmed også Svanemærket.

 

Alternativet til en paptallerken

Alle kender den klassiske paptallerken til engangsbrug. Når du søger dette type produkt til engangsbrug, kan du også finde en god løsning her på siden. Dog skiller vores tallerkener og fade sig lidt ud for mængden, grundet materialet. Her kan vores Palmeblad tallerken “square” 70x120mm med fordel bruges som eksempel. Dette produkt har en lys og naturlig farve og egner sig godt til flere former for arrangementer. Dette skåle lignende produkt udstråler natur, da både farven og selve tykkelsen på palmebladet er som du finder det i naturen. Størrelsen og dybden gør tallerkenen velegnet til dip eller en mindre ret. Produktet afgiver ikke smag og kan bruges til både kolde og varme, faste som flydende retter. Her på siden sælges dette produkt i bundter af 25 og vi er sikre på, at det vil passe godt ind til din/jeres næste borddækning.

 

Palmeblad tallerken

 

Tallerken i sukkerrøsfibre

Udover tallerkener og fade lavet af palmeblad, så har vi dem også lavet af sukkerrørsfibre. Sukkerrørsfibre er med til at give det look, som vi kender det fra klassiske tallerkener. Dette er dog et langt mere naturligt produkt. Vi har et stort udvalg i mange forskellige og størrelser, til mange forskellige formål. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis der ønskes sparring ift valg af det rigtige produkt. Et godt eksempel på en af de mange tallerkener af sukkerrørsfiber, som vi har på lager kunne være vores Tallerken i sukkerrørsfiber, Ø 32,5cm "Pizza". Dette er produkt er, som navnet indikerer, perfekt til eksempelvis pizza. Dette skyldes denne tallerkens størrelse. Her kan der med fordel placeres en pizza, men kun fantasien sætter grænser. Den kunne også være ideel til en tapas opsætning eller lignende. Formstøbt sukkerrørsfiber er helt vandtæt og tåler brug i mikroovn. Heraf er dette en perfekt tallerken til mange forskellige formål.

 

Miljø tallerken

 

'