mini-cart Vogn

Mini Cart

Browse All Categories Gennemse alle kategorier

Tallerken & fad

Tallerken & fad

Servicen er enten fremstillet af palmeblade eller sukkerrør. Den overskydende fibermasse fra sukkerrørene, som er tilbage efter udvinding af sukker, anvendes til at støbe fx tallerkener og skåle. Fibermassen fra sukkerrørene er ideel til at fremstille stærke og stabile produkter, som både kan tåle varme og kolde anretninger. Palmebladsartiklerne kan også tåle varme og kolde retter, og de er tilmed også Svanemærket.

Loading...
Filtrer
Filtrer efter
Filter by Brand
Filter by Svanemærket licensnr.: 5047 0009
Filter by FSC®C132484
Filter by Oven safe
Filter by Microwave safe
Gitter Liste

Varer 1-48 af 101

Show :
Faldende orden
 1. Bakke i sukkerrørsfiber 120x80x45mm - 100 stk* - Outlet
  Rabat 72%
  Bakke i sukkerrørsfiber 120x80x45mm - 100 stk* - Outlet
  211,95 kr.59,95 kr.

  Pakke á 100 stk

 2. Låg PLA 120x120mm, passende 120x120mm - 50 stk pk
  Rabat 20%
  Låg PLA 120x120mm, passende 120x120mm - 50 stk pk
  112,95 kr.89,95 kr.
  Pakke á 50 stk
Show :

Her på siden finder du høj kvalitet af naturligt fremstillede tallerkener og fade. Servicen er enten fremstillet af palmeblade eller sukkerrør. Den overskydende fibermasse fra sukkerrørene, som er tilbage efter udvinding af sukker, anvendes til at støbe fx tallerkener og skåle. Fibermassen fra sukkerrørene er ideel til at fremstille stærke og stabile produkter, som både kan tåle varme og kolde anretninger. Palmebladsartiklerne kan også tåle varme og kolde retter, og de er tilmed også Svanemærket.

 

Alternativet til en paptallerken

Alle kender den klassiske paptallerken til engangsbrug. Når du søger denne type produkt til engangsbrug, kan du finde et godt alternativ her på siden. Vores tallerkener og fade skiller sig lidt ud fra mængden, grundet materialet. Vores åalmebladstallerkner er et gode eksempler på dette. Dette produkt har en lys og naturlig farve og egner sig godt til flere former for arrangementer. Dette skåle lignende produkt udstråler natur, da både farven og selve tykkelsen på palmebladet er som du finder det i naturen. Størrelsen og dybden gør tallerkenen velegnet til dip eller en mindre ret. Produktet afgiver ikke smag og kan bruges til både kolde og varme, faste som flydende retter. Vi er sikre på, at det vil passe godt ind til din/jeres næste borddækning.

Palmeblad tallerken

Tallerken i sukkerrørsfiber

Udover tallerkener og fade lavet af palmeblade, så har vi dem også lavet af sukkerrørsfibre. Sukkerrørsfibre er med til at give det look, som vi kender det fra klassiske tallerkener. Dette er dog et langt mere naturligt produkt. Vi har et stort udvalg i mange forskellige størrelser, til mange forskellige formål. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der ønskes sparring ift valg af det rigtige produkt. Tallerkner og fade i sukkerrørsfiber er f.eks. ideelle til en tapas opsætning eller lignende. Formstøbt sukkerrørsfiber er helt vandtæt og tåler brug i mikroovn. Derfor er dette materiale perfekt til mange forskellige formål.

Miljø tallerken

 

scroll to top