Default welcome msg!

Om Biobab.dk

Biobab på landkortet

Biobab.dk er webshopdelen af firmaet Greenway-Denmark

Greenway-Denmark er et ungt firma, som ligger midt i Nordjylland. Det blev grundlagt i 2006, og siden da er det faktisk kun gået én vej. Vores tanke er, at vi vil gøre noget for vores jord, og for os, der lever her. Det har ledt til, at Greenway-Denmark i dag det eneste firma i Danmark med produkter, der er certificeret komposterbare. 

Vores produkter

Vi sælger udelukkende produkter, der efter anvendelse kan vende 100% tilbage til naturen. Vores primære vareudbud er engangsservice fremstillet af majs, sukkerrør, tørrede palmeblade og træ fra FSC-skove. Produkterne er kendetegnede ved, at de er bionedbrydelige og certificeret komposterbare i henhold til EN 13432.

Bæredygtige samarbejder

Vi er stolte af at kunne sige, at vi tænker bæredygtigt. Det gør vi ikke alene, og i samarbejde med Pacovis i Schweiz og Loick i Tyskland deler vi et europæisk samarbejde. Det er vigtigt for os, at vi arbejder med andre, som er på samme bæredygtige bølgelængde. 

Vi og vores producenter efterlever BSCI’s "Guideline for Socio-ethical and ecological purchasing", hvilket betyder, at vi overholder en social kodeks for, at ansatte, samarbejdspartnere og kunder behandles godt og ligeværdigt. En ansvarlig arbejdsnorm er altid et mål for os.

Hos Greenway-Denmark ser vi det som en naturlig del af vores arbejde, at vi engagerer os i den offentlige debat. Vi er i dialog med både producenter såvel som politiske beslutningstagere. Dertil forsøger vi også at markere os, som vi fx gjorde ved at samarbejde med COP15 Klima-topmødet i København, hvor Biobabs produkter blev brugt.

Vi passer på hinanden

Det er vigtigt for os i Greenway, at man tænker langsigtet. Vi vil gerne værne om vors medmennesker og vores jord, og det gør vi bedst ved at minimere vores miljøbelastning. Ligesom vi selv fastholder et bæredygtigt ambitionsniveau, stiller vi også krav til producenter, leverandører og transportører. Selvom vi er en lille virksomhed, forsøger vi at udvise et socialt ansvar, fordi vi mener, at det er givende for alle. Det gør vi fx ved at ansætte praktikanter og medarbejdere i flex-ordninger, fordi ligeværd og fleksibilitet skaber et bedre arbejdsmiljø.

Skal vi være bæredygtige sammen?

Hvis bionedbrydelighed og bæredygtighed har vakt din interesse, hjælper vi desuden gerne med en gennemgang af jeres firma og kommer med forslag til, hvordan I kan gå fra holdning til handling.

'