Min indkøbskurv

Mini Cart

Suppebæger

Hos BioBab forhandler vi et bredt sortiment af suppebæger. Hos os kan du købe suppebæger i miljøvenligt karton til landets skarpeste priser. Du kan anvende vores suppebæger til mange lejligheder, om end det er til en foodtruck, restaurant eller blot en festlig begivenhed. Vores bægre kommer i pakker, hvilket betyder at du får en integreret mængderabat på alle dine bestillinger her hos Biobab. Se vores sortiment af suppebæger nedenfor.
Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
Gitter Liste

8 varer

Faldende orden

Suppebæger i miljøvenligt karton

Hos BioBab er vores hovedfokus at kunne tilbyde miljøvenligt service, til både private mennesker og virksomheder. Vi sætter en ære i at kunne medvirke til at opnå en grønnere planet ved at minimere brugen af plastik. Derfor består vores servicesortiment af træ, bambus og karton - hvilket vores suppebæger også er fabrikeret i. Karton er det ideelle materiale til service eftersom dette ikke indeholder skadelige kemikalier, som kan sætte sig i suppen. Således sikrer du at dine kunder eller gæster spiser af sundheds- og miljøvenligt service. 

Landets skarpeste priser

Vores priser er de skarpeste herhjemme. Alle vores produkter er fremstillet i miljøvenlige og slidstærke materialer, hvilket betyder at du får de bedste produkter hos os. Ligeledes er vi opsatte på at blive din førende sælger af engangsservice og suppebæger. Derfor har vi sat et prisleje, hvor alle kan være med. Har du spørgsmål til vores produkter, så skal du blot kontakte os. Sådan kan vi imødekomme jeres behov og ønsker. 

Engangsservice, kompostering og meget mere!

Udover at forhandle det ideelle suppebæger forhandler vi også mange andre miljøvenlige produkter, som er perfekte til miljøvenlig servering. Eksempelvis forhandler vi også glas og tallerkner, som du kan købe til lave priser. Yderligere forhandler vi kompostbeholdere fra Joraform, hvor du kan opbevare din kompost. Vi forhandler disse i mange størrelser, og er oplagt til dig, som ønsker at kompostere organisk stof.

Vi sætter en ære i at være grønne hele vejen rundt!