Default welcome msg!

Kopper & krus

En stor del af vores kopper og krus samt tilbehør er fremstillet af karton (cellulose), som ikke indeholder nogen skadelige stoffer. Cellulose er et af de mest almindeligt forekommende organiske stoffer i naturen, og derfor er alle kopper og krus også komposterbare og kan nedbrydes i naturen.

Tabel Liste

Sorter faldende

44 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

44 vare(r)

Et alternativ til plastikkrus og papkrus

Mange bruger, og er bekendt med, engangsservice som plastikkrus og papkrus. Disse bruges særligt som kopper og glas til diverse former for arrangementer.

Hos Biobab har vi et stort udvalg til mange forskellige formål. Vi har både kaffekopper og de mere normale, som for det utrænede øje ligner normale plastikkrus og papkrus. Til manges overraskelse kan vores produkter godt klare både lave og høje temperaturer. Dette er på trods af, at vores kopper er langt mere CO2-neutrale og er andet materiale end normalt. Et eksempel på dette er vores Engangskop i Karton/PLA 2,5dl m palmebladsmotiv double wall. Denne kop er indvendigt coatet med majs belægning, som er helt smagsneutralt over for indholdet i koppen. Koppen er brugbar til både varme og kolde væsker, og er heraf ideel til mange forskellige formål. Koppen er desuden printet med et palmeblad, som giver koppen et naturligt look.   


Engangskop i karton

 

'