mini-cart Vogn

Mini Cart

Browse All Categories Gennemse alle kategorier

Kompostering

Kompostering

 

 

Hos Biobab forhandler vi et bredt udvalg af beholdere til kompostering. Kompostering er blevet populært blandt husholdninger, som ønsker at kompostere deres bioaffald til senere genanvendelse. Der findes mange former for kompostering, men hos os kan du erhverve dig en beholder, som sikrer idéelle forhold til processen og som samtidig holder lugte og skadedyr på afstand. Hos Biobab sætter vi en ære i at tænke hele vejen rundt, hvorfor vi anbefaler at du sætter dig ind i kompostering, hvis du har grønne fingre!

Loading...
Filtrer
Gitter Liste

4 varer

Show :
Faldende orden
 1. Joraform JK125
  3.395,00 kr.
  Joraform JK125
 2. Joraform JK270
  4.595,00 kr.
  Joraform JK270
 3. Joraform JK400
  7.795,00 kr.
  Joraform JK400
Show :

Vores sortiment fra Joraform

Joraform producerer i dag kompostbeholdere i mange størrelser. Fra den mindre model, beregnet til enkelte husstande, til store automatiserede modeller med kapacitet på op til 100 husstande. De er udstyret med en kværn, der optimerer komposteringen. De to kamre hjælper komposteringen i at blive yderst effektiv, og gør at komposteren er klar igen straks efter tømning. Med kompostere fra Joraform kan du reducere vægten af dit affald med ca. 50%! Alle komposterne kan sammenlignes på alle niveauer; bekvemmelighed, kvalitet og service.

Til alle kompostere fra Joraform følger der altid praktisk og teoretisk information med til alle brugere eller beboere.

 

Vil du vide mere om kompostering?

Så skal du blot kontakte os… Vi rådgiver altid vores besøgende om end det omhandler spørgsmål til kompostering eller køb og brug af bestiksæt eller suppebæger! Er du interesseret i andre miljøvenlige produkter kan du se mere her! Selvom klimavenlighed ikke altid er den billigste løsning, hvad angår køb af varer - så finder du med garanti de skarpeste priser hos os! Hos Biobab tror vi på en grøn klimaadfærd, og investerer du i vores produkter - så investerer du også ligeledes i en grøn fremtid for kommende generationer!

Husk! Du kan altid få fat i os på vores kundeservice, som har telefontid alle hverdage fra kl 08:00-16:00.

Du kan læse mere og få tips til kompostering hos Joraform - klik her.

scroll to top