Default welcome msg!

Glas & bæger

Hos Biobab går vi op i CO2-venlige og naturlige produkter, hvilket også kan ses i vores glas og bæger kategori. Vores glas til engangsbrug kommer i mange forskellige størrelser og former. Hvad end du søger som alternativ til det klassiske plastik lignende glas eller noget mere i retning af et vinglas, så har vi hvad du søger. Vi har også Glas i PLA. PLA’s egenskaber gør dog, at disse kun er egnet til kolde genstande. Mange af vores glas i PLA er af størrelsen 0,5 L, dog har vi også mindre blandt vores brede udvalg. Som kunde hos os, kan vi i fællesskab også finde en løsning på ønsker om eventuelle løsninger på glas eller bægere. Dette gør vi dog primært ved større forsendelser. Dette kan være et sjovt indslag til større arrangementer, hvor du ønsker miljøvenlig og bæredygtig engangsservice. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning eller at høre hvilke muligheder der foreligger.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-48 of 81

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-48 of 81

Side:
  1. 1
  2. 2

Bioplast (PLA) hos Biobab

Fibermassen fra sukkerrør er det, der bliver anvendt til materialet ”Bagasse”. Det er det vores tallerkener er fremstillet af. PLA (bioplast) er et andet materiale der er fremstillet baseret på en mælkesyre. Det kan eksempelvis være majs der er anvendt til dette eller andre former for stivelse. PLA bliver brugt til vores klare glas, og til foring af kaffekopper, så væske ikke kan løbe igennem pappet (cellulosen).

Bioplast (PLA) er anset som et miljøvenligt alternativ til almindelig plastik, der som bekendt er baseret på råolie, og er flere tusind år om at blive nedbrudt i naturen, hvilket i dag er et kæmpe problem for miljøet i vores verdenshave.

 

Glas i PLA

 

'