mini-cart Vogn

Mini Cart

Browse All Categories Gennemse alle kategorier

Bestik

Bestik

Produkterne er lavet af bambus, bioplast (CPLA) og birketræ. Den overskydende fibermasse fra sukkerrørene, som er tilbage efter udvinding af sukker, kan anvendes til at fremstille bioplast (CPLA) til fx bestik. Fibermassen fra sukkerrørene er ideel til at skabe stærke og stabile produkter, som både kan tåle varme og kolde retter. At producere bioplast (CPLA) er mere CO2-venligt end almindelig plastik, og alle produkterne er komposterbare og kan nedbrydes i naturen. Servietterne er fremstillet af træ fra FSC-skove, hvor der ikke bliver fældet mere, end skoven kan nå at reproducere. FSC er en sikkerhed for, at plante- og dyreliv bliver beskyttet, og at de ansatte er uddannede og får ordenligt sikkerhedsudstyr og løn.

Gitter Liste

Varer 1-48 af 92

Show :
Faldende orden
  1. Pindemadspind Bambus, 120mm Fuji, gul - 250 stk pk / 16 pk karton
    Rabat 50%
  2. Pindemadspind Bambus, 120mm Fuji, rød - 250 stk pk / 16 pk karton
    Rabat 51%
Show :

Naturligt og CO2-neutralt engangsservice

Vores engangsservice er, som beskrevet ovenstående, mere naturligt og CO2-neutralt end almindelig plastik. Desuden kommer servietterne i denne kategori fra FSC-skove, da vi hos Biobab går op i dyre- og planteliv. Vi har et stort udvalg og kan tilbyde alt fra spisepinde til en Spork. Til dem, som ikke har kendskab til en spork, så er det et form for bestik, som er en samling af en gaffel og ske. Den spork, som der linkes til, er af træ. Dette læner sig tydeligt op af det naturlige præg, som vi ønsker at have hos Biobab. Dette gælder ikke kun for vores engangsservice. Dette produkt er også en type af engangsservice, som er biologisk nedbrydelig og det er ligeledes muligt at kompostere. Er du i tvivl om, hvilket produkt der passer bedst til det, som du søger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med kompetent og venlig rådgiving. Det gælder sig selvfølgelig for alle vores produkter og ikke kun vores bestik.

 

Spork

 

Stort udvalg indenfor naturesse

Vi har på siden et stort udvalg indenfor naturesse, dette gælder ikke blot vores bestik. Det gælder eksempelvis også vores Tallerkener og kopper. Vi er stolte over at kunne levere så bredt et sortiment inden for naturesse, da det er et produkt, som vi kan stå inden for. De møder, ligesom os, sine kunder i øjenhøjde. De går op i naturligt fremstillet kvalitet og god service. Bindeleddet mellem naturligt bæredygtige produkter finder vi rigtig spændende. Ved hjælp af blandt andet bioplast bliver dette muligt. Her kan sort bestik, som umiddelbart ligner normalt plastik, være godt for naturen ift. normalt plastik.

 

scroll to top